Politika privatnosti

Mi u Centru za zaštitu prava muškaraca posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i osiguranju sigurnosti vaših ličnih podataka. Ova Politika privatnosti opisuje naše prakse u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i dijeljenjem vaših podataka. Korišćenjem naših usluga, pristajete na uslove navedene u ovoj polisi.

1. Podaci koje prikupljamo

Centar za zaštitu prava muškaraca može prikupljati sledeće vrste podataka:

•    Lični podaci: Ovo može uključivati vaše ime, kontakt informacije i sve druge detalje koje pružate kada nas kontaktirate ili koristite naše usluge.
•    Podaci o logovanju: Automatski prikupljamo informacije sa vašeg uređaja, kao što su IP adresa, tip pretraživača, referentne stranice i operativni sistem.
•    Kolačići: Koristimo kolačiće i slične tehnologije za poboljšanje vašeg iskustva i u svrhe analitike. Možete kontrolisati postavke kolačića putem postavki vašeg pretraživača.

2. Način upotrebe vaših podataka

Vaše podatke možemo koristiti u sledeće svrhe:

•    Pružanje, održavanje i unaprjeđenje naših usluga.
•    Odgovaranje na vaše upite i zahtjeve.
•    Slanje ažuriranja i promotivnih informacija, ukoliko ste se prijavili da ih primate.

3. Dijeljenje informacija

Vaše lične podatke ne dijelimo sa trećim licima, osim u sledećim situacijama:

•    Sa vašim pristankom.
•    Radi ispunjavanja zakonskih obaveza.
•    Radi zaštite naših prava, privatnosti, sigurnosti ili imovine.

4. Sigurnost podataka

Centar za Zaštitu Muških Prava preduzima razumne mjere zaštite vaših podataka od neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja. Međutim, nijedan prenos ili skladištenje podataka nije potpuno siguran, i ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

5. Vaša prava

Imate pravo na pristup, ispravku ili brisanje svojih ličnih podataka. Takođe možete odustati od primanja komunikacija od nas. Molimo vas da nas kontaktirate na [Kontakt Email] radi pomoći u vezi sa ovim zahtjevima.

6. Izmjena ove Polise privatnosti

Možemo ažurirati ovu Polisu privatnosti sa vremena na vrijeme. Sve izmjene će biti objavljene na ovoj stranici sa novim datumom stupanja na snagu. Preporučujemo vam da povremeno pregledate ovu polisu.

7. Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja, brige ili povratne informacije u vezi sa ovom Polisom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.